Marketing

Ioana Ciudin este noul Managing Director al iProspect

Reading Time: 2 minute

Ioana Ciudin este noul Managing Director al agenției de digital performance iProspect, parte din Dentsu Aegis Network România. Ioana și-a început cariera în decembrie 2003 în Iași și a parcurs toate etapele unui profesionist în domeniu, de la asistent de marketing până la business owner și manager pentru proiecte importante de online din România.

Planul Ioanei pentru 2018 este de a construi o bază pentru un an 2019 în forță, cu obiectivul de creștere a veniturilor companiei cu 50%.

La nivel global iProspect este tier one Google partner și trusted alpha release Facebook partner, ceea ce oferă agenției un clar avantaj competitiv și o serie de beneficii unice: acces la o serie de aplicații cu capabilități superioare sau la informații despre piață la care puține companii din România au acces.

iProspect este o agenție globală full service de performance marketing. Printre clienți se numără adidas, Diageo, Hilton, Burberry, General Motors, H&M, Procter & Gamble, Gucci și Microsoft. Echipa iProspect lucrează într-o rețea de 4300 de angajați în peste 93 de birouri din 55 de țări.

Prezentă în România din 2015, iProspect are o echipă alcătuită din 8 specialiști în servicii de digital performace și colaborează cu clienți din toate domeniile precum Mondelez, Philips, Bonduelle, SuperBet etc., atât local cât și la nivel regional.

iProspect face parte din Dentsu Aegis Network, o filială deținută în totalitate de Dentsu Inc.

Parte a Dentsu Inc., Dentsu Aegis Network operează la nivel global 10 rețele de comunicare și activează în România cu 6 branduri: Carat, Amplifi (agentii de media), Kinecto-Isobar (agenție de digital advertising), iProspect (digital performance), Posterscope (agentie de outdoor) și The Story Lab (productie și distribuție de conținut premium).

La nivel mondial, Dentsu Aegis Network oferă clienților servicii de expertiză în media, comunicare digitală și servicii de creație publicitara. Dentsu Aegis Network are sediul central în Londra și operează în 145 de țări din întreaga lume, cu aproximativ 35.000 de specialiști dedicați. 

Loredana Sandulescu

View Comments

  • Am avut o experiență excelentă cu PriceCarz! Serviciul lor de închiriere auto este simplu și convenabil. Recomand cu încredere pentru cei care caută o mașină de închiriat la prețuri accesibile.

Recent Posts

ISRA – Design Inovator, lansare europeană și exclusivitate în România

ISRA, producător de mobilier de baie și cameră de înaltă calitate, anunță cu mândrie lansarea colecției sale revoluționare pe piața…

o zi ago

MINA anunță Summer Camp, o tabără creativă de vară pentru copii

MINA, Museum of Immersive New Art, a pregătit o nouă experiență de neuitat pentru cei mici. MINA Summer Camp este…

o zi ago

PENNY a deschis primul magazin autonom în București

PENNY a deschis primul magazin autonom în București și astfel duce experiența de cumopărături la un alt nivel. În primul…

o zi ago

Claudiu Vrînceanu: Vânzările 3.0 în 2024, anul incertitudinilor economice

Vă propun să privim activitatea de vânzări prin trei direcții de interes pentru orice manager sau fondator: motivarea departamentului de…

2 zile ago

Unul din cinci români nu a avut o vacanță în 2023

Procentul românilor care au declarat că au fost în vacanță în 2023 a crescut ușor față de 2022 (80% în…

2 zile ago

Samsung le dă șansa tinerilor pasionați de skateboarding si breakdance să fie văzuți prin campania „Open Always Wins”

Samsung România marchează un moment important prin lansarea campaniei locale „Open Always Wins”, în parteneriat cu Jocurile Olimpice și Paralimpice.…

2 zile ago