Stiri Tech

iPhone X, de azi în magazinele operatorilor din România

3 nov. 2017 < 1 min

iPhone X, de azi în magazinele operatorilor din România

Reading Time: < 1 minut

Lansare matinală pentru iPhone X în România, considerat de oficialii Apple drept „telefonul viitorului”. Vodafone a organizat un eveniment de presă chiar la 8.00 dimineața, în noul magazin din zona Unirii, pentru lansarea iPhone X. Cu abonamentul Super RED 45 iPhone, utilizatorii pot achizitiona noul iPhone X la 649 de euro. 

Noul terminal are corpul din sticlă, ecran Super Retina de 5.8 inci, procesor A11 Bionic, încărcare wireless și cameră principală duală cu stabilizare. Funcția Face ID este realizată cu ajutorul noii camere frontale TrueDepth de 7 megapixeli, care acum poate realiza și fotografii în modul Portrait. Camera principală de pe spate este duală, are 12 megapixeli și sistem dual de stabilizare optică, fiind gândită special pentru a facilita experiențele de realitate augmentată (AR) cu ajutorul unor accelerometre și giroscoape noi. Camera poate filma video la rezoluție 4K la viteza de 60 fps și cu încetinitorul la 1080p și 240fps. O altă noutate sunt Animoji, emoji animate pe baza expresiilor utilizatorului.

Încărcarea noului dispozitiv se va putea realiza wireless prin intermediul covorașului AirPower, care va fi lansat în 2018 și va putea încărca simultan iPhone, Apple Watch și căștile AirPods. Între timp, iPhone X este compatibil cu sistemul de încărcare wireless Qi.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: