Stiri Tech

iPhone XR- telefonul surpriză al celor de la Apple

20 dec. 2018 2 min

iPhone XR- telefonul surpriză al celor de la Apple

Reading Time: 2 minute

2018 a fost un an ce a adus vești bune și pentru iubitorii de smartphone-uri care nu sunt dispuși să plătească o sumă exorbitantă pentru a ține pasul cu cele mai noi inovații. IPhone XR este noul telefon din seria de iPhone-uri (X, XS, XR) și, conform declarațiilor lui Greg Joswiak, vicepreședinte de marketing de produs la Apple, iPhone XR înregistrează vânzări mai bune față de iPhone XS.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale noului iPhone XR? Fără îndoială, ecranul de 6,1 inchi IPS LCD, capacitatea de stocare de 64 GB, 3 GB de memorie RAM, încărcarea wireless, cel mai puternic procesor din lume: A12 bionic cu 6 nuclee, o super cameră foto de 12 megapixeli, accesul la cele mai noi aplicații și procese de operare Apple și, bineînțeles, prețul scăzut. Chiar mai mult de atât, Face ID-ul este o altă componentă extrem de valoroasă, reprezentând cel mai performant sistem de autentificare facială de pe piață.

IPhone XR este o surpriză frumoasă și destul de accesabilă chiar și pentru consumatorii de tehnologie din România. Și chiar dacă putem să picăm cu ușurință în capcana de a crede că iPhone XR este în competiție directă cu celelalte modele de smartphone-uri noi de iPhone, în realitate, iPhone XR este principalul rival al celor de la Apple față de Samsung Galaxy S9 Plus, Google Pixel 2 XL, Huawei P20 Pro sau One Plus 6. IPhone XR este ocazia perfectă de a trece de la Android la IOS, tocmai pentru că este o variantă accesibilă. Citește mai jos o părere despre trecerea de la Android la iPhone XR, de pe emag.ro:

”Telefonul e absolut excepțional. Abia am trecut la acest telefon de la un Note 8 și sunt deja extrem de mulțumit. Normal ca prețul poate fi considerat puțin cam mare dar pe lângă restul modelelor și luând în calcul performanța telefonului, prețul este destul de echitabil. Camera, chiar dacă este una singură, este extraordinară, bateria ține 2 zile fără probleme iar ecranul cu mai puțini pixeli nu iese în evidență deloc. Acum știu că vor veni foarte mulți oameni care vor zice că Samsung este mai bun pentru că are mai mulți rami și e mai ieftin. Dar nu e totul despre prețul telefonului, este și despre optimizări, ceea ce în cazul android nu prea se întamplă. Mult mai bun decât Samsung! Recomand!”

IPhone XR este o alternativă extraordinară chiar și pentru cei care au în momentul de față iPhone 6S, iPhone 7 Plus sau chiar iPhone 8 Plus și vor să aibă parte de un upgrade. Dacă iPhone X sau XS poate fi destul de scump pentru mulți dintre noi, iPhone XR pare a fi exact smartphone-ul de care putem să ne bucurăm cu toții. Mai jos găsești o altă serie de recenzii de la noii utilizatori iPhone XR, ca să privești și printr-o viziune obiectivă noul iPhone:

”Cred că e cel mai bun telefon Apple din noua generație și nu doar datorită prețului redus. Procesorul A12 e la fel ca cel de pe XS, camera e doar una dar lipsa zoom-ului optic 2x nu constituie o problemă.  Ecranul are o rezoluție mai slabă decât XS dar e insesizabilă diferența pe un ecran așa de mic.”

”Hardware-ul interior este aproape identic cu cel de la XS, cu excepția RAM-ului (3 pe XR vs 4 pe XS) și bateriei (mai mare pe XR). Ecranul este mai mare, puțin mai greu de utilizat cu o mână dar nu imposibil.
Este primul iPhone dupa ce am trecut de la Android și sunt foarte mulțumit.”

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: