Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri

Jidvei contină să vândă must pentru cei care vor să facă vin de casă

31 iul. 2020 < 1 min

Jidvei contină să vândă must pentru cei care vor să facă vin de casă

Reading Time: < 1 minut

Jidvei continuă campania ”Must de la Jidvei”, pentru al șaselea an consecutiv. Demersul încurajează și sprijină micii producători să facă vin de casă.

Mustul pe care-l oferă Jidvei este gata limpezit (deburbat) și nu conține resturi de pielițe, fragmente de ciorchini, praf sau sâmburi care pot afecta calitatea vinului de casă. Particulele de praf sau fragmentele de ciorchine sunt înlăturate cu ajutorul tehnologiei moderne de filtrare gravitațională.  

Este disponibil must din sortimentele Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc la prețul de 4,5 lei/kg (TVA inclus) și Roze la prețul de 5 lei/kg (TVA inclus). La fel ca în anii precedenți, calitatea mustului este garantată prin Buletinul de analiză care însoțește fiecare livrare.

Cantitatea minimă care poate fi comandată este de minimum 100 de kilograme pentru sortimentele Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc, respectiv minimum 250 de kg pentru mustul Roze.

Imediat după recoltarea strugurilor, cantitățile de must comandate vor fi livrate, în condiții optime, în localități din județele Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Dâmbovița, Gorj, Neamț, Harghita, Covasna, Prahova (până la Câmpina) și București.

Având în vedere contextul actual, preluarea mustului se va realiza din puncte fixe de distribuție, comunicate ulterior.

Comenzile de minimum 1.000 de kg vor fi livrate la adresa specificată în comandă.

Persoanele care comandă minimum 250 de kilograme din același sortiment se pot înscrie la cea de-a V-a ediție a concursului ”Vin de casă din must de la Jidvei”, care se va desfășura în primăvara anului viitor.

Comenzile pot fi plasate până la data de 1 septembrie 2020, la numărul 0755.70.60.00 (apel cu tarif normal) sau prin completarea formularului de aici

One Comment
  1. SILVIA SPATACEAN
    Doresc must Feteasca Regala cu Muscat

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: