Marketing Stiri

Juriul de la Vocea României: Andra, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley

2 iul. 2018 2 min

Juriul de la Vocea României: Andra, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley

Reading Time: 2 minute

Andra este cel de-al patrulea antrenor de la Vocea României, emisiune ajunsă la ediția a opta. Anunțul oficial a fost făcut în cadrul Știrilor PRO TV de la ora 19:00. Andreea Esca a avut-o invitată în platou pe Andra și au vorbit pentru prima dată despre această nouă experiență a artistei și despre gândurile cu care pornește în acest proiect.

Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley sunt ceilalți trei antrenori ai sezonului 8.

Smiley este antrenor la Vocea României din primul sezon al show-ului și doi dintre concurenții din echipa sa, Ștefan Stan și Ana Munteanu, au câștigat marele trofeu.

Pentru Tudor Chirilă este cel de-al cincilea sezon în care ocupă scaunul de antrenor la Vocea României. Trei dintre concurenții antrenați de el, Tibi Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu, au câștigat marele trofeu.

Irina Rimes și Andra îi înlocuiesc pe Adrian Despot, antrenor pentru un sezon, și Loredana (șapte sezoane).

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a ajuns cunoscută în țara ei natală după ce a participat într-un show de talente. S-a lansat cu o piesă care a fost luni în șir pe primul loc în topurile de profil din România, Visele. Irina Rimes scrie versuri, compune și de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți cântăreți români ale căror hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra poartă semnătura ei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: