Finanțe Stiri

Finantare de 7,6 mil. euro pentru o noua telegondola in Sinaia

6 oct. 2015 2 min

Finantare de 7,6 mil. euro pentru o noua telegondola in Sinaia

Reading Time: 2 minute

Bancpost, prin divizia sa de Corporate Banking, a acordat o linie de finantare in valoare de 7,6 milioane euro companiei Transport Urban Sinaia, ce are ca unic actionar Consiliul Local Sinaia. Fondurile vor fi folosite pentru construirea unei noi linii ultramoderne de telegondola in Sinaia pe tronsonul Cota 1400 – Cota 2000, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Bancpost a acordat acest imprumut catre Transport Urban Sinaia, compania care administreaza domeniul schiabil din Sinaia, instalatiile moderne de transport pe cablu, transportul public, parcarile si bazele sportive ale orasului, pe o perioada de 10 ani.

“Castigarea licitatiei organizata de Transport Urban Sinaia si oficializarea acestui parteneriat sunt o dovada ca Bancpost intelege nevoile de business ale clientilor si are capacitatea de a propune solutii personalizate, adaptate atat din punct de vedere al duratei, cat si al structurii de garantii si preturi”, a declarat Vlad Micu, Director Executiv Corporate Banking Bancpost.

”Ne bucuram ca Bancpost a ales sa finanteze cel mai important proiect de investitii din istoria Transport Urban Sinaia. Noua gondola – Gondola Carp – va avea un impact major asupra intregului domeniu schiabil Sinaia. Cu ajutorul acestei instalatii, reusim sa cream un sistem de transport pe cablu integrat, ultramodern si foarte sigur pana la partiile de altitudine de la Cota 2000, evitam aglomeratia cauzata de capacitatile precare de transport din acest moment si reducem costurile unei zile de ski la Sinaia. Investitia se afla in faza de executie si facem tot ce ne sta in puteri ca Gondola Carp sa functioneze in sezonul de ski 2015-2016”, a declarat Bogdan Falcescu, Director General al Transport Urban Sinaia.

Divizia de Corporate Banking din cadrul Bancpost se concentreaza pe identificarea de solutii personalizate, bazate pe o relationare stransa cu clientii sai si pe o cunoastere aprofundata a business-ului si nevoilor acestora de finantare, se mai arata in comunicat.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: