Business Companii Stiri

La Fântâna își testează preventiv pentru SARS-CoV-2 toți cei peste 800 de angajați

30 iul. 2020 < 1 min

La Fântâna își testează preventiv pentru SARS-CoV-2 toți cei peste 800 de angajați

Reading Time: < 1 minut

La Fântâna a decis să-și testeze preventiv toți angajații de infecție cu noul tip de coronavirus. Programul a fost demarat pe 20 iulie și testele vor fi făcute periodic, din fondurile companiei, cât timp va fi nevoie.

Vor fi testați toți cei peste 800 de angajați ai companiei, prioritare fiind echipele aflate în halele de producție și cele de logistică, mentenanță și vânzări. Aceste echipe vor fi, de altfel, testate cel mai frecvent. În cazul depistării unor cazuri de infecție cu noul coronavirus, vor fi puse în aplicare procedurile stabilite de Direcția de Sănătate Publică (DSP), aceasta însemnând comunicarea situației către DSP, anchetă epidemiologică, izolarea și testarea contacților direcți.

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din Sud-Estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (POU). Compania estimează că, după achiziția Blue Coffee Services în 2014 a devenit, de asemenea, lider pe segmentul serviciilor de cafea pentru companii prin brandul KAFUNE.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: