Tech

Laboratoare IoT echipate de Honeywell în centre universitare din România1 min

08/11/2018 1 min read

author:

Laboratoare IoT echipate de Honeywell în centre universitare din România1 min

Reading Time: 1 minut

Honeywell a inaugurat la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor din București un nou laborator tehnologic, care va fi folosit de aproximativ 1.000 de studenţi din cadrul Facultății. Investiţia în acest laborator va permite studenţilor să testeze, să simuleze şi să pună în practică diferite tehnologii şi sisteme necesare funcţionării eficiente a noilor clădiri interconectate.

Prin intermediul acestui laborator, studenţii vor avea acces la cele mai recente tehnologii specifice industriei Internet of Things. De asemenea, noul laborator este interconectat cu alte două laboratoare similare de la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică București şi Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universității Politehnice Timișoara.

Honeywell furnizează soluții specifice industriilor, printre care se numară: produse și servicii aerospațiale; tehnologii de control pentru clădiri și spații industriale, precum și materiale avansate.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE