BizRemote by certSIGN Tech

Lamborghini se implică în fabricarea de simulatoare de respirație artificială, care evaluează ventilatoarele medicale

15 apr. 2020 < 1 min

Lamborghini se implică în fabricarea de simulatoare de respirație artificială, care evaluează ventilatoarele medicale

Reading Time: < 1 minut

Legendarul producător auto Automobili Lamborghini furnizează resurse și echipamente pentru co-crearea și producția de simulatoare de respirație artificială, sprijinind cel mai mare producător de ventilatoare din Italia, Siare Engineering International Group, pe perioada de urgență cauzată de răspândirea COVID-19.

Simulatorul de respirație artificială permite testerului să efectueze o evaluare inițială a performanței ventilatorului medical înainte de stadiul de verificare finală, atunci când ventilatorul este supus unui test complet folosind echipament certificat.

În numai două săptămâni, Lamborghini și-a folosit laboratorul de imprimare 3D pentru a proiecta, a produce și a valida simulatorul, optimizând componentele și permițând producerea a 18 simulatoare pe săptămână.

Efortul se adaugă producției de viziere medicale din policarbonat realizate cu ajutorul imprimantei 3D. Pentru aceste operațiuni, a folosit o imprimantă HP Jet Fusion 3D 4200 cu tehnologie MJF, capabilă să imprime cu un nivel de precizie de 0,08 mm.

De la începutul lunii aprilie, Lamborghini a transformat departamentele fabricii sale de automobile super sport din Sant’Agata Bolognese în spații pentru producția de măști chirurgicale și viziere de protecție din plexiglas. Toate măștile sunt donate Spitalului Sant’Orsola-Malpighi din Bologna, pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: