Marketing Stiri

Lecții de marketing digital, pe o nouă platformă online

11 mai 2017 2 min

Lecții de marketing digital, pe o nouă platformă online

Reading Time: 2 minuteCiprian Susanu micsoratCiprian Susanu, digital marketer cu peste 12 ani de experiență, lansează pe piață o platformă care adună o serie de instrumente de marketing online, utile specialiștilor din domeniu, dar și antreprenorilor care doresc să-și dezvolte afacerile prin metode de promovare pe internet.

În prima etapă, platforma găzduiește conținut editorial, ebook-uri, o secțiune cu informații despre evenimentele susținute de Ciprian Susanu, precum și posibilitatea de înscriere la acestea. Ulterior, ea va fi dezvoltată și cu alte tipuri de informații și recomandări strategice, relevante la nivel național.

Cărți în variantă digitală

Ebook-urile sunt menite să ofere principiile fundamentale ale promovării online prin diferite canale și platforme, principii utile, atât pentru antreprenorii care urmăresc să dezvolte strategii pentru companiile lor, cât și pentru oamenii de comunicare și marketing care vor să se specializeze în cea mai dinamică industrie a momentului, marketing digital.

Cursuri generale și pentru avansați

În ceea ce privește evenimentele, Ciprian Susanu anunță două seminare gratuite de marketing online, pe 9 și 12 iunie, și trei training-uri avansate: Training de Facebook Ads – 12-13 mai, Training de Social Media – 23 mai și 23 iunie, și Training de măsurare avansată și optimizare – 31 mai și 29 iunie. Pe lângă aceste cursuri intensive și recurente, trainerul pregătește un curs avansat de SEO, unul de Google AdWords și unul de E-mail Marketing.

Servicii destinate companiilor

Serviciile de consultanță, audit și training-uri personalizate vin în întâmpinarea nevoilor afacerilor și brandurilor locale și internaționale care necesită directive strategice coerente, aliniate cu obiectivele lor de business, recomandări și execuție la nivel profesionist, precum și acțiuni constante de specializare la nivel intern.

Conținutul editorial publicat pe platformă vine să completeze oferta educațională cu informații referitoare la tendințe și previziuni în materie de marketing online la nivel național.

„Creșterea pieței de digital marketing este un efort comun și toți cei care lucrăm în industrie ar trebui să contribuim la dezvoltarea domeniului nostru de activitate. Am decis să fac acest demers educațional amplu, în continuarea inițiativelor din 2016, pentru a oferi și mai multe informații. Am observat o nevoie de educație atât în rândul specialiștilor din companii, cât și printre antreprenorii care au construit business-uri de succes și vor să le dezvolte și mai mult prin strategii și tactici digitale coerente”, declară Ciprian Susanu.

Acesta are 12 ani de experiență în toate domeniile marketingului online, de la dezvoltare web până la SEO, PPC și project management, pentru proiecte online de toate dimensiunile. În tot acest timp, a asistat și contribuit la evoluția mediului online din România, din faza de pionierat până la industria de astăzi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: