Companii CSR Stiri

Leroy Merlin dă startul campaniei de reutilizare a brazilor de Crăciun

21 nov. 2019 < 1 min

Leroy Merlin dă startul campaniei de reutilizare a brazilor de Crăciun

Reading Time: < 1 minut

Retailerul francez Leroy Merlin derulează prima campanie națională de reutilizare a brazilor naturali de Crăciun. După perioada sărbătorilor de iarnă, românii sunt încurajați să returneze bradul uscat în magazin pentru a fi transformat în combustibil ecologic sau îngrășământ natural, aceștia fiind răsplătiți cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.

Încă din ianuarie 2019, aproape 50.000 de clienţi au participat la acţiunea de reutilizare a brazilor prin intermediul centrelor specializate. Brazii au fost mărunţiţi şi transformaţi în peleţi – combustibil ecologic –  şi compost – îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole – drept o alternativă la combustibilii convenţionali.

“Această campanie face parte din seria acțiunilor de dezvoltare durabilă derulate de către companiile care fac parte din grupul ADEO, sub sloganul «-20% impact CO2 până în 2025»”, a spus Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin România.

Toţi brazii comercializaţi provin din pepiniere autorizate, Leroy Merlin fiind singurul retailer din piața de bricolaj care demarează o campanie de responsabilizare socială care susține reutilizarea brazilor.

One Comment
  1. Gabriel Bianu
    Cei de la Leroy au o initiativa foarte buna cu transformarea brazilor in peleti, iar faptul ca toti brazi comercializati de magazinul Leroy Merlin provind din pepiniere autorizate este un lucru si mai bun.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: