Finanțe Stiri

Libra Internet Bank oferă acces din mobile banking la investiții bursiere

24 feb. 2021 < 1 min

Libra Internet Bank oferă acces din mobile banking la investiții bursiere

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank anunță un parteneriatul încheiat cu TradeVille, prin care clienții persoane fizice ai Libra Internet Bank pot accesa bursa românească și marile burse internaționale, cu ajutorul aplicației de mobile banking a băncii.

Funcționalitatea oferă clienților Libra Internet Bank cea mai simplă cale de a deschide un cont de tranzacționare și de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursa de Valori București și pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de către TradeVille. Oportunitățile de investiții locale și internaționale sunt la îndemână în același ecran, transferurile de bani din contul bancar în contul de tranzacționare sunt practic instant, iar asistența e promptă și prietenoasă, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Continuăm să simplificăm lucrurile și să adăugăm valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Prin noua opțiune, cei care vor să facă investitii pe bursele interne sau internaționale vor găsi în aplicația noastră de mobil o secțiune dedicată, care le va facilita deschiderea și operarea unui cont de tranzacționare pe platforma partenerului nostru, TradeVille”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

„Banking și investiții bursiere mobile, completarea e atât de firească în 2021. Tehnologia ne permite acum să accesăm servicii financiare integrate cu doar câteva click-uri din același ecran familiar de telefon. În parteneriatul anunțat astăzi, TradeVille aduce experiența de 25 de ani pe piața de capital și consecvența celui mai activ broker pentru clienții de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil și prietenos al finanțelor personale în România completat de onestitate și respect pentru client”, a declarat Mihaela Bîciu, Director General al TradeVille.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: