Finanțe Stiri

Libra Internet Bank, profit de 24 milioane lei

22 aug. 2017 < 1 min

Libra Internet Bank, profit de 24 milioane lei

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank a înregistrat un profit net de 24 milioane lei în primele 6 luni ale anului și anunță că a ajuns la 1,04% cota de piata la 30 iunie 2017.

“Mulțumim în primul rând clienților băncii, pentru alegerea de a lucra cu noi. Vom continua să oferim proiecte interesante, cu care dorim să îndeplinim cât mai bine așteptările clientior nostri”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

În primele 6 luni ale anului 2017, activele totale ale băncii au atins valoarea de 4,15 miliarde lei, iar profitul net a fost de 23,96 milioane lei. Soldul surselor s-a ridicat la 3,72 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins valoarea de 2,49 miliarde lei, în condițiile în care rata creditelor neperformante a fost de 2,4%, sub media pieței. 

“Am reușit să creștem în continuare, depășind iată cota de piață de 1% și reușind în același timp un profit semnificativ”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank. 

Libra Internet Bank are o rețea teritorială de 50 de sucursale care deservesc clienți din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate și agribusiness, precum și un canal digital, fără hârtii și fără drumuri la bancă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: