MarComm Marketing Stiri

Lidia Buble, imaginea noului Huawei P40 lite în 2020

10 mart. 2020 < 1 min

Lidia Buble, imaginea noului Huawei P40 lite în 2020

Reading Time: < 1 minut

Lidia Buble este noua imagine a telefonului mobil Huawei P40 lite anul acesta. Artista va face parte din campaniile de comunicare ale noului model de telefon, pe canalele clasice, digital și retail driven.

”Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România noului val. Ne bucurăm tare mult că o avem on-board și suntem siguri că implicarea ei în campania P40 lite va completa perfect imaginea pe care dorim să o conturăm pentru cel mai recent smartphone Huawei în rândul tinerilor consumatori, pe care îi vizăm cu acest device.”, declară Sabina Știrb, Head of Communication, Huawei Consumer Business Group.

Artista va surprinde cele mai frumoase momente de pe scenă și din viața de zi cu zi și va relata fanilor săi cum se simte experiența P40 lite și ce aduce în plus un telefon cu astfel de specificații.

”Noul P40 lite mi-a plăcut din prima clipă! Cel mai mult m-a atras la el design-ul camerei foto, culorile minunate cu care vine la pachet și bateria care ține foarte mult. Mi se pare că ne potrivim atât stilistic, e accesoriul perfect pentru outfiturile mele, iar când vine vorba de muncă, este la fel de pus pe treabă ca mine – procesor puternic, baterie rezistentă. Suntem gata să cucerim primăvară împreună!”, spune Lidia Buble.

Smartphone-ul este disponibil în variantele de culoare Midnight Black, Sakura Pink și Crush Green și poate fi precomandat online aici.

În intervalul 4-17 martie se desfășoară campania de precomandă pentru P40 lite. Cei care comandă noul smartphone până pe 17 martie primsc cadou o pereche de căști Huawei FreeLace. Comenzile vor putea fi ridicate începând cu 18 martie din magazinele Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City și Huawei Brand Shop din AFI Cotroceni. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: