CSR Stiri

L’Oréal România și UNESCO lansează ediția 2017 a programului „Pentru femeile din ştiinţă”

14 feb. 2017 < 1 min

L’Oréal România și UNESCO lansează ediția 2017 a programului „Pentru femeile din ştiinţă”

Reading Time: < 1 minut

L’Oréal România și UNESCO lansează ediția 2017 a programului de burse naționale „Pentru femeile din ştiinţă”. Aflat la a opta ediție, programul de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din știință” sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse pentru tinere cercetătoare din aria Științelor Vieții și a Știintelor Fizice. Ediția 2017 se deschide mâine, 15 februarie, iar tinerele cercetătoare își pot depune candidatura pe site-ul competiției www.forwomeninscience.com, până la data de 15 aprilie 2017 inclusiv şi urmează a fi evaluate de un juriu format din din cercetători de renume din cadrul comunității științifice locale.  Valoarea unei burse este de 42.000 lei.

”Prin programul L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din ştiinţă” punem frumusețea în slujba unei vieți mai bune”, a declarat Gilles Antoine Country general Manager L’Oréal România. ”Le oferim tinerelor din cercetare posibilitatea de a își continua proiectele care pot genera idei, produse, procese revoluționare, care să îmbunătățească semnificativ calitatea vieții tuturor. Credem cu tărie că lumea are nevoie de cercetare, iar cercetarea are nevoie de femei”, a completata managerul L’Oréal.

Fiecare bursă va constitui sursa de finanţare a unui proiect de cercetare derulat timp de zece luni, în cadrul unei instituţii de cercetare din România. Proiectele selectate vor fi anunţate în luna mai 2017.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: