Management Stiri

Lucian Chelba, noul Director de Producție al FrieslandCampina România

7 dec. 2017 < 1 min

Lucian Chelba, noul Director de Producție al FrieslandCampina România

Reading Time: < 1 minut

Absolvent al Universității Politehnice București, cu o experiență de peste 15 ani dintre care 13 ani în domeniul producției, Lucian Chelba este noul Director de Producție pentru cele două fabrici FrieslandCampina România din Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Din această poziție este responsabil pentru controlul operațiunilor și organizației de producție.

Lucian Chelba (39 ani) și-a început activitatea rofesională în domeniul auto, iar din 2004 a preluat funcția de  Supervizor Operațiuni în cadrul Coca-Cola HBC, devenind mai târziu Coordonator al programelor de training tehnic în aceeași companie. În anul 2009 a trecut în domeniul producției bunurilor de larg consum la compania Procter&Gamble unde a fost, pe rând, Inginer procese de producție, Manager pe liniile de producție, Manager Întreținere Autonomă și Manager al Departamentului de Materiale Procese și Livrabile.

FrieslandCampina România S.A. face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: