fbpx
Companii Stiri

Kiehl’s Since 1851, si la Bucuresti1 min

07/04/2015 2 min read

Kiehl’s Since 1851, si la Bucuresti1 min

Reading Time: 2 minute

Kiehl’s Since 1851, farmacia si compania creatoare de produse de ingrijire a pielii si a parului din New York City, si-a deschis portile in centrul comercial Afi Cotroceni din Bucuresti.

Si la Bucuresti, ca in cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completata cu elemente moderne care reflecta comunitatea inconjuratoare si fac referire la radacinile new-yorkeze ale companiei, din cartierul East Village.

magazin 1

Magazinul din Bucuresti are o suprafata de 70 mp si ofera o statie de mostre, o zona de cadouri si un centru de testare.

Decorul magazinului este atent completat cu  fotografii ale New York Flagship, inclusiv o motocicleta vintage si faimosul schelet “Mr. Bones” al companiei Kiehl’s.

De asemenea, ca in cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, si cel de la Bucuresti continua initiativa companiei “testeaza inainte sa cumperi”, conceptualizata acum mai bine de 92 ani in magazinul original Flagship Store. Acesta initiativa individualizeaza compania Kiehl’s fata de concurentii sai de pe piata si caracterizeaza de mult timp compania in opinia celor mai loiali fani ai sai.

Directorul General Global al Kiehl’s este Cheryl Vitali, numita in aceasta functie in luna martie 2010. Dupa ce a obtinut diploma de licenta de la Universitatea Yale, primul sau loc de munca a fost in publicitate. In anul 2008, a primit prestigiosul premiu Cosmetic Executive Women Achievers Award, o distinctie pentru femeile din industria frumusetii. De-a lungul timpului, Cheryl Vitali a supravegheat activitatile de marketing ale unor cunoscute marci de cosmetice, inclusiv Lancôme, Maybelline, Garnier si Revlon.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *