Companii Stiri

FREE NOW, cea mai descărcată aplicație de ridesharing din România

17 feb. 2020 < 1 min

FREE NOW, cea mai descărcată aplicație de ridesharing din România

Reading Time: < 1 minut

De la începutul anului în curs, FREE NOW a fost cea mai descărcată aplicație de ridesharing de la noi din țară, în categoria Călătorii/Travel. Aplicația de mobilitate, disponibilă în București, Cluj și Brașov, a fost instalată de peste 100.000 de utilizatori Android și iOS, depășind jumătate de milion de cereri doar pentru cursele din Capitală.

Pasagerii au călătorit aproape 400.000 kilometri prin intermediul aplicației, existând posibilitatea de a găsi o mașină în doar 12 secunde, mult mai repede prin comparație cu anul trecut, când timpul mediu de răspuns a ajuns și la 40 de secunde în orele de vârf.

FREE NOW oferă opțiunile de plată cash sau card pentru toate cursele, indiferent dacă sunt de taxi sau ride și nu are un tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini.

În plus, pasagerii pot plăti cash sau cu cardul, cei care optează plata prin card beneficiind de o reducere de 50% pentru toate comenzile.

FREE NOW face parte din grupul NOW rezultat din fuziunea serviciilor de mobilitate urbană ale BMW și Daimler și s-a lansat în România la finalul anului 2019. Din luna ianuarie, aplicația este disponibilă și în Cluj și Brașov.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: