Antreprenori by eMAG Stiri

Luni încep Zilele Biz

9 nov. 2018 3 min

Luni încep Zilele Biz

Reading Time: 3 minute

Dacă este noiembrie, sunt Zilele Biz! Săptămâna viitoare, între 12 și 16 noiembrie va avea loc cea de-a șaptesprezecea ediție a Zilelor Biz, cel mai mare eveniment de business din țară, un adevărat maraton, care se întinde pe cinci zile. 

Săptămâna viitoare, ARCUB Gabroveni va deveni locul de întâlnire al celor mai importanți lideri români și străini. CEO, antreprenori, inventatori, vedete, consultanți și specialiști în diferite domenii, profesioniști care au impus ritmul și tendințele din piață își dau întâlnire, între 12 și 16 noiembrie, la Zilele Biz.

Cele mai puternice voci din lumea afacerilor vor împărtăși din cunoștințele acumulate de-a lungul timpului în antreprenoriat, inovație, management, media și marketing și CSR. Timp de cinci zile, participanții vor avea ocazia să asiste la workshop-uri, la dezbateri, la prezentări în exclusivitate, dar și la networking de calitate. Fie că sunteți antreprenor, manager, cercetător, specialist în marketing sau comunicare, consultanță, nu trebuie să ratați cea de-a șaptesprezecea ediție a Zilelor Biz.

Iulian Stanciu (eMAG), Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Șerban Radu (Cărturești), Cornel Amariei (inventator), Horia Adrian (Holcim), Andrei Roșu, Bogdan Naumovici, Vlad Voiculescu (fost Ministru al Sănătății) și Valeriu Nicolae (fost Secretar de Stat în Ministerul Muncii) sunt doar câteva dintre personalitățile care vor urca pe scenă la Zilele Biz.

Fie că cochetați cu ideea de a deveni antreprenor, fie că aveți deja un business consolidat, treceți de pe acum în agendă data de 12 noiembrie, pentru că atunci va avea loc Ziua de Antreprenoriat, unde veți avea ocazia să îi cunoașteți pe liderii care înfruntă zi de zi cu succes provocările pieței, dar și pe profesioniștii care au resursele să vă aducă la următorul nivel în business. Dacă v-am trezit deja interesul cu programul Zilei de Antreprenoriat, trebuie să mai știți că pe lângă o dezbatere aprinsă despre cum poți duce afacerea la următorul nivel, vă așteaptă și o sesiune despre „Cum să construiești un business”. Veți învăța direct de la cei care au avut curajul să pornească pe cont propriu într-o economie care nu încurajează inițiativa antreprenorială și au reușit, în ciuda tuturor piedicilor.

La Ziua de Inovație va urca pe scenă Nicolae Zamfir, românul care coordonează construcția celui mai puternic laser din lume: Extreme Light Infrastructure – un proiect implementat de Institutul Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”.

Cum creativitatea va fi cea mai importantă abilitate de care vom avea nevoie în viitor pe piața muncii, la Ziua de Management vă propunem workshop-ul: „Cum să ai idei – rețetă pentru creativitate”, care va fi susținut de Ioana Manea, Certified Creativity Trainer, Capitan Brainstorm. Tot pentru miercuri v-am pregătit un speech inspirațional ținut de Andrei Roșu, care renunțat la un stil de viață sedentar acum opt ani, iar de atunci a terminat cel mai dur ultramaraton din lume, a intrat în Cartea Recordurilor și a fost primul român care a trecut înot Canalul Mânecii.

La Ziua de Media & Marketing va avea loc sesiunea „Veteranii față în față cu noua generație”, o dezbatere care se anunță de pe acum aprinsă. Noua generație de publicitari întâlnește, pe aceeași scenă veteranii industriei, cu care vor dezbate o temă relevantă – starea advertisingului românesc.

Vă așteptăm la Ziua de CSR dacă vreți să cunoașteți eroii sustenabilității din acest an. O companie sustenabilă este un erou modern, pentru că trebuie să se lupte în primul rând cu schimbarea mentalităților. Să schimbe paradigma și să transforme realitatea într-una care să rămână durabilă pentru generațiile viitoare. Tot în ultima zi a maratonului de business vă propunem să faceți cunoștință și cu Thomas Kolster, unul dintre pionierii în spațiul „fă bine”, care a creat termenul de Goodvertising. Thomas este un vorbitor cheie cu experiență la nivel mondial, prezentat la evenimente importante precum SXSW, D&AD.

Zilele Biz este un eveniment organizat de Biz, în parteneriat cu MB Telecom și Tudor Scan Tech.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: