Antreprenori by eMAG Stiri

Magic by Hop Garden deschide Hop Garden Parc

9 iul. 2020 2 min

Magic by Hop Garden deschide Hop Garden Parc

Reading Time: 2 minute

Cu o investiție de 100.000 de euro grupul Magic by Hop Garden a deschis la începutul acestei luni Hop Garden Parc o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei.

Hop Garden Parc, grădina de vară situată în parcul Drumul Taberei ocupă o suprafață de 1.000 de metri pătrați, are căi de acces din parc și din interiorul ștrandului și are o capacitate totală de până la 500 de locuri, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant. Localul beneficiază de un meniu diversificat, cu cuptor din cărămidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri în aer liber.

Investiția totală în deschiderea noului local este estimată la 100.000 euro și include activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și a teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea personalului, activități de marketing și comunicare.

Amenajat într-un stil nou, modernist, Hop Garden Parc combină mobilierul de lounge, alcătuit din canapele ample și mese joase, cu elementele de decor specifice unei grădini de vară, cu mese și scaune din lemn, potrivite pentru a lua masa la umbra copacilor, înscriindu-se pe linia de relaxare și utilitate urmată de restaurantele deschise în perioada 2019-2020.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp. redeschis în octombrie 2019.

 ”Deschiderea Hop Garden Parc în cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a grupului, începută în 2019 și continuată la începutul anului 2020. Parcul Drumul Taberei este o zonă încântătoare, plină de viață și răcoare, perfectă pentru a petrece zilele toride de vară în familie sau cu prietenii. De aceea, un nou spațiu plin de verdeață, potrivit pentru adulți și copii deopotrivă, este bine-venit, pentru toți cei ce doresc să petreacă momente de relaxare în aer liber. Fiind situate în proximitatea celor 3 piscine Magic Summer Waves, terasele noastre oferă un acces ușor atît dinspre ștrand, cât și din parc și același meniu delicios cu care i-am obișnuit pe clienții Hop Garden”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune și de o zonă interioară ce urmează să fie deschisă în momentul în care legislația o va permite.

Amenajarea noilor terase respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: