fbpx
Finanțe Stiri

Mai multe avantaje la Fidelicard

12/05/2015

author:

Mai multe avantaje la Fidelicard

Programul de loializare Bucuresti Mall si Plaza Romania ofera beneficii suplimentare, datorita parteneriatului cu CardAvantaj, cardul de cumpaturi in rate.

Posesorii unui CardAvantaj emis de Credit Europe Bank Romania, ce detin si Fidelicard, vor beneficia de doua rate in plus pe acest card de credit pentru cumparaturile facute in magazinele partenere din Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Cand posesorii CardAvantaj aplica online pentru Fidelicard, acestia vor beneficia de patru bilete la Cinema Movieplex, din Plaza Romania, cu o reducere de 50%. Ei vor fi exceptati de la plata comisionului de administrare cont curent in primul an si vor primi un bonus de 50 de lei la prima tranzactie.

Programul Fidelicard face parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea Fidelicardului (Standard, Family sau Junior) este gratuita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE