Finanțe Stiri

Acum putem economisi pe termen lung1 min

13/05/2015 1 min read

author:

Acum putem economisi pe termen lung1 min

Reading Time: 1 minut

Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung, adaugand o noua caracteristica depozitelor pe termen lung. In cazul lichidarii anticipate a unui astfel de depozit, clientul este recompensat cu o dobanda proportionala cu perioada de la constituire pana la lichidare. In aceste conditii, chiar daca depozitul este lichidat inainte de scadenta, clientul primeste cea mai mare parte a dobanzii acumulate.

De exemplu, in cazul unui depozit la termen de 36 luni, daca lichidarea are loc intre 12 si 24 luni de la constituire, clientul primeste rata de dobanda a unui depozit la 12 luni si daca are loc dupa 24 luni, clientul primeste rata de dobanda a unui depozit la 24 luni.

In noiembrie 2012, Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro. Economisind pe termen lung, clientii beneficiaza de rate de dobanda fixe, superioare depozitelor pe termene mai scurte.
“Prin noua functionalitate a acestor depozite, Raiffeisen Bank reconfirma dorinta de a dezvolta parteneriate pe termen lung cu clientii sai. Un client care pana acum obisnuia sa economiseasca la termen de 12 luni, acum are posibilitatea sa aleaga termene mai lungi fara teama ca va pierde integral dobanda acumulata in cazul in care va avea nevoie sa lichideze anticipat depozitul”, a declarat Catalin Munteanu, Director Executiv Aria Clienti Persoane Fizice.

Foto: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE