Companii

Management nou la Radisson și Park Inn

28 ian. 2019 < 1 min

Management nou la Radisson și Park Inn

Reading Time: < 1 minut

Sonja Dive-Dahl este noul Director General al Radisson Blu Hotel Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest & Residence. Dive-Dahl se alătură echipei de la București, din Malmö, Suedia, unde recent a ocupat funcția de Director General al Radisson Blu Hotel, Malmö, dar și de Director Regional pentru Danemarca și Islanda. Ea și-a început cariera în cadrul grupului în  1988, ocupând poziții în cadrul Radisson Hotel Group în Suedia, Bulgaria, Polonia, Slovacia, precum și proprietăți de referință precum Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul, unde a avut functia de District Manager pentru Turcia, fiind responsabilă de opt hoteluri și deschiderea a altor patru.

Radisson Hotel Group este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri în folosință și în proces de deschidere la nivel internațional. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și prizeotel.

Peste 95.000 de angajați lucrează la nivel mondial în cadrul Radisson Hotel Group și în  hotelurile cu licență de funcționare în cadrul sistemelor sale.

Radisson Radisson Blu Hotel din București are 487 de camere, iar Park Inn  are 210 camere. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: