Management

Manager nou, divizie noua

07/10/2014 < 1 min read

Manager nou, divizie noua

Reading Time: < 1 minut

Point Public Affais, parte a grupului GMP, a lansat o noua divizie de business, Point Connections, creata pentru a genera si dezvolta proiecte si platforme de comunicare in care subiectele si preocuparile societatii si ale mediului economic vor fi analizate si abordate din perpective inedite.

Managementul noii divizii este preluat de Liliana Munteanu, un profesionist cu o experienta de peste 15 ani in comunicare si in organizarea de evenimente de busines.

“Point Connections are planuri ambitioase pentru sfarsitul de an si pentru 2015. Avem deja in dezvoltare trei proiecte complexe, prin care vrem sa oferim publicului pe langa networking si inspiratie, motivatie si continut valoros”, a spus Laura Florea, Managing Partner, Point Public Affairs.

In 1990 Liliana Munteanu a fost consiliera lui Andrei Plesu la Ministerul Culturii unde a coordonat proiecte culturale. In 1994 a fost membru fondator al televiziunii Tele 7 abc unde a fost producator si moderator al primelor programe de infotainment din Romania: matinalul si magazinul de weekend. La Forum Invest a generat proiecte complexe de comunicare de business, nationale si internationale. Prin programul “World Leaders in Bucharest”, personalitati ca Nouriel Roubini, Joseph Stoglitz, Lech Wales sau Gerhard Schroeder au contribuit, alaturi de comunitatea locala de oameni de afaceri si politicieni, la dezvoltarea unei platforme complexe de dezbateri.

In ultimii trei ani, inainte de a se alatura echipei Point Public Affairs s-a ocupat de proiectele speciale ale trustului Adevarul.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă