Companii Stiri

MetLife, parteneriate cu Special Olympics și Habitat for Humanity

7 iun. 2018 2 min

MetLife, parteneriate cu Special Olympics și Habitat for Humanity

Reading Time: 2 minute

MetLife, grupul din care face parte Metropolitan Life, anunță reînnoirea parteneriatelor cu Special Olympics și Habitat for Humanity, pentru a oferi angajaților din piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) posibilitatea de a se oferi voluntari în proiecte comunitare.

Cei 4.000 de angajați ai MetLife din 26 de țări EMEA au fost invitați să participe la activități alături de una dintre organizații, în cadrul Community Week (Săptămâna în Folosul Comunității) din regiune. Angajații vor putea să se ofere voluntari la un eveniment Special Olympics pentru a desfășura activități sportive alături de tinerii cu dizabilități intelectuale sau să se implice în cadrul inițiativelor locale Habitat for Humanity, în vederea construirii sau renovării caselor familiilor care au nevoie de o locuință decentă.

În România, 65 de voluntari, reprezentând aproape 40% dintre angajații Metropolitan Life, participă la activități alături de Special Olympics și Habitat for Humanity. Acestea au avut loc în București în luna mai și urmează să aibă loc și în Ploiești în luna iunie.

Inițiativele au fost finanțate de Fundația MetLife, divizia filantropică a MetLife. Fundația MetLife are o lungă tradiție în a sprijini inițiative în care voluntarii Metropolitan Life se pot implica în activități ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea oportunităților pentru cei defavorizați.

„Suntem încântați să continuăm și în acest an parteneriatele cu Habitat for Humanity și Special Olympics. În România există încă un decalaj semnificativ al nivelului de trai comparativ cu media UE. Considerăm că avem nevoie să ne implicăm în astfel de inițiative sociale, având în vedere că 39% din populație este expusă riscului de sărăcie și excluziune socială, conform Eurostat. Organizațiile non-profit internaționale partenere ne ajută să venim cu soluții de incluziune socială a copiilor și adulților cu nevoi speciale, precum și a oamenilor din medii defavorizate care au nevoie de o locuință decentă. Este responsabilitatea noastră să sprijinim comunitățile în care lucrăm”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

„Suntem bucuroși că MetLife continuă să colaboreze cu Special Olympics pentru activitățile din Săptămâna în Folosul Comunității. În fiecare an, angajații MetLife vin cu pasiune și energie la evenimentele săptămânale de fotbal Special Olympics din Europa, sprijinind tinerii sportivi să se implice și încurajând atleții cu și fără dizabilități intelectuale să devină activi. Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul continuu oferit de aceștia”, a spus Mary Davis, CEO Special Olympics

„Suntem foarte recunoscători pentru angajamentul reînnoit al MetLife față de Habitat for Humanity”, a spus Torre Nelson, vicepreședinte Habitat for Humanity, zona Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Împreună cu voluntari generoși, precum angajații MetLife, putem contribui la transformarea comunităților și la abilitarea familiilor pentru a obține forța, stabilitatea și independența de care acestea au nevoie pentru a construi o viață mai bună”, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: