Companii Stiri

Metro vrea să dubleze rețeaua LaDoiPași în următorii patru ani

28 mai 2019 < 1 min

Metro vrea să dubleze rețeaua LaDoiPași în următorii patru ani

Reading Time: < 1 minut

Rețeaua de magazine de proximitate în franciză, LaDoiPași, dezvoltată de METRO Cash & Carry, își va dubla numărul de magazine în următorii patru ani.

Franciza LaDoiPași, care cuprinde în acest moment peste 860 de magazine, este răspândită pe întreg teritorul României, cu 40% dintre magazine poziționate în sudul țării, 30% în nord, respectiv 30% în vest. METRO urmărește expansiunea atât în mediul urban, cât și în cel rural.

„Investim în rigoare,  eficiență, dar și în programe dedicate partenerilor noștri pentru a garanta o experiență de cumpărare cât mai plăcută. Alături de antreprenori ne asigurăm că punem la dispoziție clienților mix-ul potrivit de produse, servicii și oferte speciale, în așa fel încât să răspundem permanent nevoilor lor”, a declarat Irinel Popescu, Șeful Departament Retail METRO România – LaDoiPași.

Potrivit METRO Cash & Carry, dezvoltarea accelerată a rețelei LaDoiPași este susținută de avansul comerțului tradițional, care acum reprezintă 42% din piața bunurilor de larg consum, conform statisticilor Nielsen, de creșterea puterii de cumpărare, dar și de investițiile pe care le face compania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: