Companii Stiri

Extindere Paul in Cluj-Napoca

26 feb. 2016 < 1 min

Extindere Paul in Cluj-Napoca

Reading Time: < 1 minut

Lantul de brutarii Paul a deschis cea de-a 14-a unitate din Romania, in Cluj-Napoca. Amplasata in centrul comercial Polus Center, in noua brutarie s-au investit aproximativ 450.000 de euro.

Cluj-Napoca este cel de-al treilea oras din Romania in care Paul se extinde ca retea, dupa Bucuresti si Ploiesti.

Brutaria Paul din Polus Center Cluj are o suprafata totala de 154 metri patrati si o capacitate de 36 locuri in care peste 20 de angajati deservesc clientii zilnic.

Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes, plus o gama diversificata de paini.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fața 14 brutarii in trei orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piața Romana, Mall Promenada, Mega Mall), in Ploiesti (Ploiesti Shopping City) si in Cluj (Polus Center). In Bucuresti exista si unitati de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Sun Plaza.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: