Finanțe Stiri

Metropolitan Life, parteneriat de bancassurance cu Garanti Bank

21 mai 2015 2 min

Metropolitan Life, parteneriat de bancassurance cu Garanti Bank

Reading Time: 2 minute

Garanti Bank a semnat un parteneriat cu Metropolitan Life prin care clientii institutiei bancare posesori de Bonus Card beneficiaza de un pachet complementar de asigurare Metropolitan Life.

Noul pachet de asigurare se numeste PPI (Payment Protection Insurance) si este rezultatul primului parteneriat de bancassurance dintre Garanti Bank si Metropolitan Life.

Clientii Garanti Bank care detin un card Bonus Card Standard, Gold sau Platinum vor putea beneficia de o protectie financiara in raport cu datoria aferenta cardului de credit, in cazul unui eveniment major neprevazut si nedorit, precum somajul sau decesul. Beneficiul de asigurare se plateste dupa cum urmeaza: in caz de somaj, Metropolitan Life preia plata ratei minime necesare aferenta datoriei cardului de credit pentru o perioada de sase luni, in numele clientului Garanti Bank, beneficiu care poate fi oferit de doua ori in perioada de valabilitate a cardului. In caz de deces, Metropolitan Life acopera in intregime datoria cardului de credit.

Pachetul de asigurare PPI presupune un cost pentru titularul cardului numai atunci cand exista o datorie la data scadenta. Spre exemplu, pentru o datorie de 100 de lei, prima de asigurare lunara corespunzatoare ar fi de 1,68 lei.

„Ne asteptam ca acest nou parteneriat de bancassurance sa aduca un plus semnificativ de valoare clientilor Garanti Bank. Impreuna cu Metropolitan Life vom oferi un serviciu financiar complex, care ofera protectie financiara posesorilor de Bonus Card, in situatii mai putin previzibile, astfel incat acestia sa isi poata mentine stilul de viata cu care s-au obisnuit. Credem ca vom avea unul dintre cele mai competitive produse financiare din piata”, a declarat Ufuk Tandogan, Director General, Garanti Bank.

„La Metropolitan Life, suntem dedicati in mod constant sprijinirii planurilor de viitor ale romanilor. Acesta este motivul pentru ne-am angajat sa oferim solutii inovatoare, care asigura protectie in situatii neasteptate, si sa investim in parteneriate solide, precum este parteneriatul de bancassurance cu Garanti Bank. Astfel, le oferim clientilor acces la solutii simple de protectie financiara care le satisfac cel mai bine nevoile si planurile de viitor”, a declarat Emilia Bunea (foto), CEO Metropolitan Life.

Posesorii de Bonus Card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o tranzactie, atat in ţara, cat şi in strainatate, iar bonusul reprezinta banii care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: