Stiri Tech

Kingston preia acțiunile Phison

18 iul. 2020 < 1 min

Kingston preia acțiunile Phison

Reading Time: < 1 minut

Kingston Technology Europe a preluat acţiunile Phison din Kingston Solutions, un joint venture realizat în 2010. Phison va continua să se concentreze pe cercetare şi dezvoltare, oferind lui Kingston suport tehnologic şi service.

Joint venture-ul avea ca scop accelerarea adopţiei pentru soluţiile eMMC (Embedded Multi-Media Card) prin simplificarea şi accelerarea ciclului de proiectare. Acest lucru a permis ambelor companii să își lanseze mai repede produsele pe piață. Astfel, KSI a reunit expertiza Phison în tehnologia de dezvoltarea a controlerelor, cu competență operațională a lui Kingston în soluţii de memorie, devenind rapid un lider de piaţa în industria sistemelor integrate.

“Întrucât industria și afacerile noastre au crescut în ultimii 10 ani, credem că momentul pentru această tranzacţie este unul potrivit. Acest lucru oferă lui Kingston o flexibilitate mai mare pentru a-și deservi clienţii la nivel mondial, dar şi o mai bună planificare a strategiilor şi al resurselor dintre KSI şi compania sa mamă, Kingston Technology,” a declarat Darwin Chen, președinte, Kingston Solutions. „Phison continuă să fie partenerul nostru strategic, pe tehnologie, controlerele lor alimentând multe produse Kingston, inclusiv SSD-uri, unități USB și carduri de memorie.”

Tranzacția s-a ridicat la valoarea de aproximativ 53 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: