Marketing Stiri

„Mi-e vara” a ajuns la final

sept. 2, 2015 < 1 min

„Mi-e vara” a ajuns la final

Reading Time: < 1 minut

Pe 1 septembrie, Lipton Ice Tea a incheiat campania “Mi-e vara”cu un concert live sustinut de Antonia la Fratelli Social Club, in exclusivitate pentru fanii care au raspuns provocarilor Lipton de-a lungul verii.

Seara a fost presarata cu surprize pentru cei prezenti, de la muzica live, la concursuri cu premii si cocktailuri pregatite de Valentin Luca, fost concurent al emisiunii Romanii au Talent si campion mondial la bartending.

Pentru a fi invitati la eveniment, fanii au inscris in concurs, pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea, fotografii cu gasca lor de prieteni, in care au redat spiritul campaniei #mievara. Cea mai buna fotografie a fost rasplatita cu un premiu-surpriza in timpul petrecerii.

De-a lungul campaniei, fanii au fost invitati sa povesteasca, in mediul online, cele mai reusite experiente de vara folosind hashtagul #mievara. Lipton Ice Tea i-a rasplatit cu numeroase surprize si momente speciale, precum intalnirea cu Antonia, imaginea campaniei “Mi-e vara”, Iulian Moga si Gabriel Hennessey, la un atelier in care cei trei i-au invatat pe fani tips&tricks pentru realizarea unui videoclip, spot comercial si a unei sedinte foto.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: