Management Companii Stiri

JTI România are un nou director general

13 ian. 2020 < 1 min

JTI România are un nou director general

Reading Time: < 1 minut

Evgeny Nikolsky este noul General Manager al JTI România, Moldova și Bulgaria. El s-a alăturat echipei de vânzări din Kazahstan JTI (Gallaher) în 2001, continuându-și traiectoria în mărci și trade marketing, devenind director de vânzări în 2009.

Cinci ani mai târziu s-a mutat în Rusia în vederea administrării distribuitorului Megapolis iar apoi a devenit director de vânzări în JTI Rusia. În 2016, s-a întors în Kazahstan, la conducerea JTI, iar din 2018, a coordonat și activitatea JTI din Asia Centrală și Mongolia.

“Sunt bucuros că am privilegiul să trăiesc și să muncesc în România. JTI a intrat în cel de-al treilea deceniu de existență în această țară și cred că românii ar trebui să fie mândri de realizările lor, foarte apreciate și recunoscute în grupul JTI. Am ajuns la peste 28% cotă de piață, iar în 2019 am intrat și în categoria produselor cu potențial de risc redus, cu Logic Compact. Exportăm peste 70% din producția fabricii din București, în aproape 50 de țări din toată lumea. JTI are o reputație solidă, datorită implicării companiei în viața comunității, fiind un partener de încredere al autorităților din România. Avem, așadar, toate motivele să continuăm să investim pe plan local, în oamenii noștri și în mărci. Sunt impresionat de echipa puternică de aici și de performanțele ei extraordinare, ca urmare abia aștept să fiu parte din această poveste de succes”, a declarat Evgeny Nikolsky, noul director general, JTI România, Moldova și Bulgaria.

Evgeny Nikolsky a preluat funcția de la la Mark Rock, care va conduce în continuare JTI Germania.

JTI și-a început activitatea în România în 1993 și are peste 1.200 de angajați care lucrează în sediul din București, în fabrică și în birourile de vânzări din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: