Stiri Tech

Microsoft aduce în România Surface Go 2 și Surface Book 3

13 mai 2020 2 min

Microsoft aduce în România Surface Go 2 și Surface Book 3

Reading Time: 2 minute

Dispozitivele Microsoft Surface Go 2 și Surface Book 3 sunt disponibile pe piața din România pentru clienții business și din domeniul educației.

Microsoft Surface Go 2 este un dispozitiv 2-in-1 pentru business, având un ecran tactil mai mare, de 10,5 inci, deși păstrează dimensiunea compactă a generației precedente. Autonomia bateriei este de până la 10 ore, iar pentru conectivitate dispune de funcția opțională LTE Advanced. Surface Go 2 folosește sistemul de operare Windows 10 Professional și este disponibil la preț redus pentru clienții din domeniul educației.

Microsoft Surface Book 3 este cel mai puternic laptop Surface, cu până la 50% mai rapid și cu o autonomie a bateriei de până la 17,5 ore. Poate fi folosit ca laptop, dar și ca tabletă.

În premieră, Surface Book 3 de 15 inci va oferi o opțiune NVIDIA Quadro RTX 3000 pentru performanțe grafice superioare. Puterea și performanța necesare pentru a realiza modele complexe și lucrări intensive de grafică sunt oferite de procesorul Intel de generația a 10-a, cu până la 32 GB RAM și SSD de calitate profesională de 2 TB.

Microsoft Surface Dock 2 este perfect pentru cei care vor ca dispozitivul lor Surface să se transforme într-un desktop PC, cu toate porturile de ultimă generație, inclusiv USB-C și Ethernet. Prin conectarea cablului Surface Connect, se pot accesa monitoare externe, tastatură, mouse și multe altele.

Microsoft Surface USB-C Travel Hub este noul hub multi-port bun care sporește mobilitatea. Prin intermediul acestuia, utilizatorii de Surface cu un port USB-C se pot conecta la internet, proiecta conținut pe un ecran mare, încărca accesorii și nu numai.

Portofoliul Microsoft Surface Business care include Surface Go 2, Surface Pro 7, Surface Pro X, Surface Laptop 3, Surface Book 3 și Surface Hub 2S este disponibil în România prin distribuitori autorizați: Asseco SEE, ECKO Systems, ETA2U, IT Assist Services, Kapsch România, Logicnet Solution, Net BRINEL și Telekom Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: