Companii Stiri

Miele: Investiție de 100.000 euro pentru un nou showroom în vestul țării

18/09/2019 2 min read

Miele: Investiție de 100.000 euro pentru un nou showroom în vestul țării

Reading Time: 2 minute

Cel mai mare producător de echipamente electrocasnice premium, Miele, se extinde pe teritoriul României și a inaugurat, astăzi, un nou showroom în Oradea. Este cel de-al cincilea showroom propriu Miele și cel de-al doilea inaugurat în vestul țării.

Showroom-ul este amplasat pe Strada Independenței nr. 3 și se întinde pe o suprafață de 210 metri pătrați.

Investiția totală atinge 100.000 euro, iar clienții vor fi întâmpinați de atmosfera specifică Miele, aparatura fiind funcţională, astfel încât clienţii să poată testa produsele în magazin. Orădenii, dar și clienții din întreaga regiune, vor avea posibilitatea să testeze noua generație de echipamente electrocasnice Miele, destinată sporirii gradului de confort prin conectivitate wireless.

În noul showroon din Oradea, clienții vor putea descoperi întreaga linie de aparatură electrocasnică și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare clasice și de tip robot, cuptoare, plite, hote, espressoare, inclusiv cafeaua marcă proprie Miele.

“Decizia de a deschide cel mai nou showroom propriu Miele tot în vestul țării face parte din strategia de extindere în regiunile cele mai importante ale României. Consolidarea brandului va continua, ne îndreptăm spre finalizarea amenajărilor pentru al șaselea showroom propriu, ce va fi deschis în zona Moldovei”, a declarat Loredana Butnaru, General Manager, Miele România.

Showroom-ul din Oradea se alătură, astfel, celor două locații proprii din București, celei din Constanța, inaugurată în urmă cu doi ani, precum și magazinului exclusiv din Timișoara, deschis anul trecut.

Produsele Miele sunt disponibile și printr-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. Totodată, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă  electrocasnicele din portofoliul Miele.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă