Companii Stiri

Millenium Logistic Park, achiziționat de Helios Phoenix

mart. 27, 2017 < 1 min

Millenium Logistic Park, achiziționat de Helios Phoenix

Reading Time: < 1 minut

Dezvoltatorul Helios Phoenix achiziționează parcul industrial Millenium Logistic Park, amplasat în orașul Popești Leordeni. Acest proiect, care cuprinde 11 hectare de teren şi 12.000 mp de depozite, va fi redenumit Olympian Park East Bucharest, completând portofoliul din România, al dezvoltatorului, care mai cuprinde două proiecte industriale: Olympian Park Brașov și Olympian Park Timișoara.

Parcul logistic din Popești Leordeni era deținut de compania AGI-RRE Hera și este închiriat, în prezent, către companiile Sarantis și Autonet.

„Achiziția Millenium Logistic Park este o dovadă a încrederii pe care o avem în piața de industrial din România, pentru care avem planuri de dezvoltare în continuare. Acest nou parc industrial adaugă încă 30% portofoliului nostru actual, care va ajunge astfel la aproape 80.000 mp de spații de depozitare. Mai mult, purtăm deja discuții avansate pentru extinderea noului proiect, Olympian Park East Bucharest”, declară Athos Myrianthous, director de dezvoltare, Helios Phoenix.

Compania de consultanță imobiliara Colliers International desfășoară servicii de Property Management pentru parcurile Olympian Park din Brașov și Timișoara, începând cu anul 2011.

Foto: site Olympian Logistic Parks

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: