Stiri Tech

Mirrorless la cota Alpha 6600

4 sept. 2019 < 1 min

Mirrorless la cota Alpha 6600

Reading Time: < 1 minut

Sony lansează două noi modele din seria de camere mirrorless α (Alpha) APS-C: Alpha 6600 și Alpha 6100, modele echipate cu un senzor de imagine Exmor CMOS de 24.2MP, alături de cea mai recentă versiune a procesorului de imagine Bionz X și un front-end LSI, implementat pe modelele Sony full-frame.

Cu un sistem de detecție a fazei de 425 de puncte AF, acoperind aproximativ 84% din întreaga suprafață a imaginii, și 425 de puncte de detecție a contrastului, densitatea ridicată și acoperirea mare a sistemului AF asigură o focalizare sigură, chiar și în condiții dificile de luminozitate. Ambele modele beneficiază de funcționalitatea „Real Time Tracking”, ce utilizează cel mai nou algoritm Sony, inclusiv recunoașterea obiectelor cu ajutorul inteligenței artificiale, pentru imortalizarea subiecților cu acuratețe, chiar și în cazul utilizării panoului tactil al ecranului dinspate. În plus, noile modele oferă funcția „Real-time Eye AF”, care folosește AI pentru recunoașterea obiectelor, detectarea și procesarea datelor în timp real, oferind astfel acuratețe sporită, viteză și performanță de urmărire.

Modelul Alpha 6600 (foto) beneficiază de sistemul de stabilizare optică pe 5 axe in-body și încorporează pentru prima dată pe o cameră APS-C, acumulatorul Z Battery care oferă o autonomie de aproximativ 720 fotografii utilizând vizorul și de circa 810 fotografii folosind ecranul.

De asemenea, permite înregistrarea clipurilor video 4K în formatul Super 35mm, cu citirea completă a pixelilor și fără combinarea acestora, pentru a capta la o rată aproximativă de 2.4x.

Camera Sony Alpha 6600 va fi livrat în România începând cu luna octombrie 2019, la un preț de aproximativ 7500 lei camera, iar kit-ul care include un obiectiv SEL18135 va fi disponibil pentru aproximativ 9300 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: