Marketing Stiri

Mona Opran, in juriul Euro Effies

10 iun. 2015 < 1 min

Mona Opran, in juriul Euro Effies

Reading Time: < 1 minut

Mona Opran, COO Centrade Integrated, face parte, pentru al doilea an, din juriul Euro Effies, festivalul european ce premiaza eficienta campaniilor de publicitate.

Juriul Euro Effie este prezidat anul acesta de Josep Hernandez, Senior Director Communications Planning / Global Media and Consumer Engagement, Mondelez International.

Din juriul EuroEffies fac parte profesionisti din industrie, reprezentanti ai agentiilor, dar si ai clientilor din intreaga Europa.

Festivalul Euro Effies este organizat de catre Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare (EACA) in parteneriat cu Euronews si cu sprijinul Bacardi-Martini, The European Publishers’ Council, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen, creativebrief, & Viva Xpress Logistics.

Lansat in 1996 pentru a premia campaniile publicitare dezvoltate in doua sau mai multe tari europene, EURO EFFIES este primul festival pan-european de publicitate in care criteriul de evaluare este eficienta. EFFIE® si EURO EFFIE® sunt marci inregistrate ale Effie Worldwide, Inc. iar, pentru Europa, licenta a fost acordata EACA. 

Asociatia Europeana a Agențiilor de Publicitate, EACA, cu sediul in Bruxelles, reprezinta agentiile de publicitate ce ofera o gama completa de servicii, agentiile de media si asociatiile agentiilor de publicitate din Europa.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: