fbpx
Marketing Stiri

Mona Opran, in juriul EURO EFFIE 2014

24/06/2014

Mona Opran, in juriul EURO EFFIE 2014

Mona Opran, Chief Operating Officer al Centrade Saatchi & Saatchi, va juriza in cadrul editiei de anul acesta a festivalului EURO EFFIE, sub indrumarea presedintelui juriului, Geoff Seeley, Global Communications Planning Director la Unilever.

Mona Opran este singura reprezentanta a unei agentii de publicitate din Romania invitata sa faca parte din juriul festivalului si sa evalueze inscrierile la EURO EFFIE, editia 2014.

Lista completa a juriului din 2014 si biografiile juratilor pot fi citite aici.

Festivalul International EURO EFFIE are loc anul acesta la Bruxelles – Belgia, intre 17 si 18 septembrie. Premiile pentru castigatorii “Euro Effies 2014” vor fi decernate in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 17 septembrie la Bruxelles.

Festivalul international EURO EFFIE are o traditie de 18 ani si este organizat de catre Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare (EACA) in parteneriat cu Euronews si cu sprijinul Consiliului European al Editorilor, TIME, Fortune, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen,creativebrief, EurActiv si Viva Xpress Logistics.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE