Antreprenori by eMAG Stiri

Banii din vânzarea de carte, direcționați către Salvați Copiii

24 apr. 2020 < 1 min

Banii din vânzarea de carte, direcționați către Salvați Copiii

Reading Time: < 1 minut

Libris.ro a donează 10% din vânzările din data de 23 aprilie, Ziua Internațională a Cărților și Drepturilor de Autor, către Fondul de Urgență pentru Spitale. Fondurile în valoare de 26.700 lei sunt donate de Libris.ro către Salvați Copiii România, urmând să fie direcționate către achiziția de echipamente de protecție pentru dotarea Spitalului de Urgență Petroșani, Hunedoara.

Prin donația Libris.ro către Salvați Copiii, medicii Spitalului de Urgență Petroșani vor primi materiale de protecție precum măști, halate, salopete, mănuși, ochelari de protecție, dezinfectanți și dezinfectante biocide. Ca număr de cazuri, județul Hunedoara este pe locul 4 în țară, iar ca număr de decese, pe locul 2 (cu 48 de decese), dupa Suceava.

„Am decis să sărbătorim Ziua Cărții printr-o donație, astfel încât lectura să salveze vieți, iar fiecare cititor să fie un erou în lupta cu virusul care ne-a perturbat viața așa cum o știam. Ne bucurăm că un număr mare de clienți au răspuns demersului nostru și putem astfel să donăm 26.700 lei către spitalul uneia dintre cele mai afectate zone ale țării, Hunedoara”, spune Laura Țeposu (foto), Director Dezvoltare și co-fondator Libris.ro.

Județele din care s-au plasat cele mai multe comenzi au fost București, Timiș, Cluj, Iași, Brașov.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: