BizRemote by certSIGN Stiri Tech

Soluție de recuperare a datelor de la Orange Business Services

20 iul. 2020 < 1 min

Soluție de recuperare a datelor de la Orange Business Services

Reading Time: < 1 minut

Orange Business Services (OBS) a lansat Disaster Recovery, soluție care oferă companiilor acces la o replică funcțională și actualizată a infrastructurii și aplicațiilor de business chiar și în cazul unor incidente majore care implică pierderea datelor (probleme tehnice, dezastre naturale, atacuri cibernetice etc.).

Cu ajutorul Disaster Recovery, revenirea la o stare stabilă a afacerii se face în câteva minute, prin repunerea în funcțiune a informațiilor găzduite în centrele de date OBS.

Managementul aplicațiilor de business ce trebuie protejate în cazul unui incident major se face printr-o interfață online dedicată, cu ajutorul resurselor CPU, RAM și HDD disponibile în centrele de date OBS, prin soluția cloud Business Flexible Computing. În portalul online pot fi definite aplicațiile și configurația la care ar trebui repornite sistemele, pot fi monitorizate și pot fi create teste de funcționare recurente.

„O arhitectură proprie de disaster recovery, într-un spațiu fizic dedicat, implică un efort logistic major și poate fi costisitor de întreținut, de la hardware, software la alimentare, întreținere etc. Opțiunea de Disaster Recovery, integrată în soluția cloud Business Flexible Computing, înlocuiește costurile de găzduire și gestionare a propriei soluții cu un cost lunar previzibil”, a declarat Florin Popa, Director Business to Business Orange România.

Prin soluția Disaster Recovery de la Orange Business Services, companiile au posibilitatea de a stabili oricând propriii parametri de protecție și de restaurare a aplicațiilor, precum și timpul alocat repunerii în funcțiune.

De asemenea, soluția este integrată cu infrastructura de cloud, prin soluția Business Flexible Computing, astfel încât licențele necesare replicării continue a datelor și aplicațiilor în soluția de disaster recovery nu aduc costuri suplimentare.

De asemenea, pot fi făcute testări, dezvoltări, upgrade-uri și instalări într-un mediu izolat și protejat continuu, fără grija întreruperii accesului la date.

Foto: © Dmitry Kalinovsky | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: