Lifestyle Stiri

Motoboom deschide primul showroom pentru motocicletele Triumph din România

11 mart. 2021 < 1 min

Motoboom deschide primul showroom pentru motocicletele Triumph din România

Reading Time: < 1 minut

Celebrul brand britanic de motociclete premium Triumph Motorcycles a deschis prima reprezentanță din România. Investiția în magazinul Triumph din București a fost realizată de Motoboom, importator al mărcii din 2013.

Showroomul din Șoseaua Pipera nr. 48 găzduiește modele din toate categoriile, de la legendara serie clasică Bonneville și până la Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume, cu o capacitate de 2500 cmc. Magazinul expune și modele pentru turism și aventură din familia Tiger și roadstere.

,,Motocicletele Triumph au un caracter distinct, unic, dat în principal de motor. Pe lângă propulsorul twin clasic cu doi cilindri în paralel, ideal pentru utilizarea pe drumuri publice, Triumph este recunoscut și apreciat pentru motoarele cu trei cilindri care oferă echilibrul perfect între cuplul din zona turațiilor medii și puterea din plaja turațiilor ridicate. Triumph îmbină perfect tradiția cu tehnologia modernă pentru a crea modele deosebite, iar motocicletele nu se devalorizează în timp, este o investiție în plăcere și funcționalitate de care te poți bucura o perioadă îndelungată”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Showroomul oferă și care deja dețin motociclete Triumph servicii de reparație și întreținere într-unul dintre service-urile profesionale ale Triumph Motorcycles. Showroom-ul Triumph Romania este deschis pentru vizitatori de luni până vineri.

Cu o tradiție în producție de peste 100 de ani, motocicletele britanice Triumph au în spate o istorie bogată, doborând recordul mondial de viteză pe uscat de 4 ori și deținând titlul de „Cea mai rapidă motocicletă din lume” timp de 15 ani.

Cu o capacitate de producție de aproximativ 60.000 de motociclete pe an, Triumph este cel mai mare producător britanic de motociclete și are aproximativ 650 de dealeri din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: