Companii Marketing Stiri

Oferte aniversare

1 oct. 2014 < 1 min

Oferte aniversare

Reading Time: < 1 minut

 La aniversarea a 20 de ani de prezenta in Romania, Pizza Hut lanseaza cateva oferte speciale. In luna octombrie, este disponibil un meniu la un pret special, ce include orice pizza mica, orice desert si o bautura din gama Coca-Cola la 0.33L. Alte oferte aniversare vor fi disponibile pentru clienti in noiembrie si decembrie.

Restaurantul deschis pe Calea Dorobanti nr. 5-7 a fost primul restaurant american ‘Casual Dine-in’ din tara. In cei 20 de ani de la deschidere, Pizza Hut a dezvoltat o retea de 14 restaurante, dintre care opt in Bucuresti, cate unul in Ploiesti, Timisoara, Iasi, Constanta si 2 in Cluj.

Din 2007, celebrul brand american a intrat si pe segmentul de livrare, odata cu deschiderea primei unitati Pizza Hut Delivery in Bucuresti. Reteaua de livrare s-a extins de atunci la 9 restaurante (8 in Bucuresti, 1 in Cluj).

“Povestea Pizza Hut din Romania a inceput cu un restaurant in Bucuresti si 100 de angajati. Astazi, servim peste 3 milioane de romani pe an si vindem peste 1 milion de pizza/an in intreaga retea”, declara Mark Hilton, CEO Pizza Hut.

Lantul de restaurante Pizza Hut opereaza pe piata romaneasca sub contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System.

Pizza Hut este singura companie producatoare de pizza ce a fost nominalizata in Top 10 francize in 2009 de catre Revista Entrepreneur. Compania a inceput acum 55 de ani in Wichita, Kansas, iar in prezent detine peste 13,300 de restaurante in 87 de tari, cu exceptia diviziilor din China si India. Pizza Hut este subsidiara a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: