MarComm PR Publicitate Stiri

MSL, partener al Golden Drum pentru al patrulea an consecutiv

8 iul. 2019 2 min

MSL, partener al Golden Drum pentru al patrulea an consecutiv

Reading Time: 2 minute

Golden Drum a invitat MSL în calitate de partener de PR exclusiv al festivalului pentru al patrulea an consecutiv. Astfel, rețeaua de agenții MSL va fi responsabilă de gestionarea activităților de comunicare în 15 piețe din regiunea CEE – Croația, Bulgaria, Republica Cehă, Finlanda, Grecia, Ungaria, Italia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Serbia, Slovacia, România, Rusia și Turcia.

Festivalul Golden Drum va fi susținut de agențiile partenere MSL și birourile locale Publicis Groupe, care au experiența edițiilor anterioare ale festivalului și care se alătură schimbării anunțate de Golden Drum și temei Creativity 4 Change din cea de-a 26 a ediție.

Slavoj Žižek, unul dintre cei mai apreciați filosofi contemporani, se alătură Festivalului Golden Drum 2019. Žižek este Director Internațional al Birkbeck Institute for Humanities (Birkbeck College, Universitatea din Londra), profesor emerit al Kyung Hee University (Seul) și Cercetător senior în cadrul Departamentului de Filosofie, Facultatea de Arte, Universitatea din Ljubljana (Slovenia).

Slavoj va vorbi în ultima sesiune din prima zi a festivalului, care va avea loc între 17 – 18 octombrie 2019 în Portorož.

Golden Drum Awards ediția 26 prezintă: The best of Genius Loci award

Competiția The Golden Drum este împărțită în două secțiuni principale: WHAT și WHY. Fiecare secțiune este împărțită în grupuri și categorii care reflectă cele mai noi tendințe din publicitate și industria creativă: Film, Print, Out of Home, Audio, Digital & Mobile, Design, Innovation, Craft, Integrated, Activation, Brand Building, Functional Efficiency, Content, Engagement, Genius Loci / Local Spirit și Social Good.

Înscrierea în competiție este deschisă până pe 1 august 2019, acesta este și deadline-ul pentru înscrierile delegaților pentru Early Bird.

Deadline pentru înscriere: 13 august 2019 la 24.00

Deadline pentru înscrierea la Young Drummers Competition: 10 septembrie 2019 la 24.00

Early Bird pentru înscrierea delegaților: 13 august 2019 până la 24.00

Anunțarea Short-lists: miercuri, 16 octombrie 2019 în timpul zilei

Gala de premiere Golden Drum: vineri, 18 octombrie 2019, la 20.30

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: