CSR Stiri

3 tone de baterii uzate in 3 luni

31 iul. 2015 < 1 min

3 tone de baterii uzate in 3 luni

Reading Time: < 1 minut

In primele trei luni de desfasurare a programului de colectare a bateriilor uzate si a acumulatorilor vechi – Recicleaza si te recompensam! – au fost colectate 130.249 unitati, reprezentand aproximativ 3 tone de baterii uzate. Programul de colectare va continua pana in luna decembrie.

Pentru a incuraja colectarea responsabila a bateriilor uzate, Carrefour, impreuna cu CCR REBAT, recompenseaza clientii oferind o baterie noua de tip R6, marca proprie Carrefour, pentru fiecare 4 baterii uzate sau 4 acumulatori vechi adusi la urnele speciale de la biroul Receptie Clienti.

Programul „Recicleaza si te recompensam!” se desfasoara in perioada 1 aprilie –  31 decembrie 2015, in toate hipermarketurile Carrefour, in limita stocului disponibil. Programul nu include bateriile de tip pastila.

Aflat deja la a doua editie, programul are drept obiectiv incurajarea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator si se inscrie, alaturi de SIGUREC, in seria facilitatilor acordate de Carrefour consumatorilor care colecteaza selectiv deseurile.

In 2014, in doar doua luni, peste 97.042 unitati de baterii au fost colectate prin intermediul proiectului si trimise spre reciclare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: