Stiri Lifestyle

Musicalul care a atras peste 60 de milioane de spectatori revine la București

2 aug. 2019 < 1 min

Musicalul care a atras peste 60 de milioane de spectatori revine la București

Reading Time: < 1 minut

”Mamma Mia”, musicalul care a atras mai bine de 60 de milioane de spectatori din întreaga lume, revine la București cu noi reprezentații în luna octombrie.

Loredana, Horia Brenciu, Ernest Fazekas, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Cornel Ilie sau Adrian Nour sunt doar câteva dintre numele sonore care vor interpreta rolurile principale, fiind anunțate deja două reprezentații.

Cel puțin 7 show-uri ”Mamma Mia” au loc în fiecare zi în sute de țări de pe șase continente. Spectacolul înseamnă peste 200 de costume pentru un total de 17 numere scenografice. Astfel, pe 30 și 31  octombrie doritorii sunt așteptați la Sala Palatului, începând cu ora 19:00 să vizionezi,

Prețurile biletelor pentru reprezentațiile musicalului sunt cuprinse între 99 lei și 289 lei.  Acestea pot fi achiziționate din magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay sau în format electronic de aici.

”Mamma Mia” prezintă povestea lui Sophie, o tânără în pragul nunții care vrea să-și cunoască tatăl natural pentru a fi condusă la altar. Ea îi invită pe o insulă grecească pe cei trei bărbați din trecutul amoros al mamei sale, fără să le spună de ce. Multe momente amuzante sunt așteptate pe timpulspectacolului.

Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au conceput acest spectacol inspirându-se din cântecele lui Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai trupei Abba. 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: