Marketing Stiri

Young Lions – Semestrul Eurobest: înscrieri până pe 5 octombrie

24 sept. 2018 2 min

Young Lions – Semestrul Eurobest: înscrieri până pe 5 octombrie

Reading Time: 2 minute

Au început înscrierile pentru competiția Young Lions – Semestrul Eurobest. Astfel, o serie de experți în comunicare, creativi premiați și profesioniști în marketing vor pregăti concurenții pentru a-și rafina competențele și cei mai buni dintre aceștia vor avea ocazia să își demonstreze talentul, concurând la competiția europeană Young Lions, ce are loc la Varșovia în ultima săptămână a lunii noiembrie.

Vor avea loc șase întâlniri în care studenții vor rezolva trei brief-uri, ce vor fi evaluate de 5 jurați. În urma competiției locale, vor fi selectate 2 echipe.

Sectiunea: Integrated

Competiția este deschisă pentru: copywriteri, art directori, designeri, oameni de PR, brand manageri, marketing officers, web designeri.

Limita de vârstă pentru cei care doresc să se înscrie este de 30 de ani, iar taxa pentru semestrul Eurobest este de 75 de euro de persoană. Concursul se adresează echipelor formate din două persoane, dar pot avea loc și înscrieri individuale.

Înscrierile se pot face până la data de 5 octombrie.

Școala va face tot posibilul pentru a oferi soluții de echipă competitorilor care se înscriu individual, dar nu este responsabilă pentru situația în care numărul celor înscriși este impar.

Echipa calificată pe primul loc are acoperită taxa de participare și cazarea.

Echipa calificată pe locul al doilea va plăti jumătate din taxa de participare (100 de euro + TVA).

Transportul este în responsabilitatea echipelor.

Concursul european Young Lions va avea loc în Varșovia (Polonia), în perioada 22 – 25 noiembrie 2018. The Alternative School organizează competițiile Young Lions de peste 14 ani, având în portofoliu rezultate remarcabile. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: