Marketing Stiri

News.ro, lansata oficial1 min

01/03/2016 1 min read

News.ro, lansata oficial1 min

Reading Time: 1 minut

Agentia News.ro s-a lansat oficial marti, 1 martie, odata cu activarea tuturor serviciilor pentru utilizatori.

News.ro functioneaza in cadrul societatii S.C. N.RO AGENTIA DE STIRI S.R.L., infiintata in 2016 pentru a opera business-ul de agentie.

Actionarii societatii sunt Liviu Sfrija, Orlando Nicoara, Marius Popovici si si Ovidiu Romanasu. 

Liviu Sfrija, fost general manager Henkel Romania, este cel care a fondat TerraBisco – compania de productie si distributie de alimente de panificatie cu termen lung, desprinsa din Vel Pitar – cu afaceri in dezvoltarea de produse si marketing.  Orlando Nicoara este antreprenor in media si digital de peste 15 ani, fost director general Mediafax Group. Marius Popovici este antreprenor in domeniul proiectarilor de infrastructura, iar Ovidiu Romanasu are o experienta de peste 8 ani in antreprenoriat, in domeniul absorbtiei fondurilor europene. 

Fiecare dintre cei patru antreprenori detine o participatie minoritara in compania nou-infiintata.

Acestia vor putea accesa liber toate informatiile publicate de catre News.ro, timp de o luna, pana la 31 martie 2016. Pentru a beneficia de acest serviciu, utilizatorii sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa abonamente@news.ro sau sa sune la 0726.762.916.

Incepand cu luna aprilie, accesul la fluxurile de stiri se va face pe baza de abonament.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE