Companii Management Stiri

Nicolae Iorgulescu, noul Operational Manager al SCH Grand

7 feb. 2018 2 min

Nicolae Iorgulescu, noul Operational Manager al SCH Grand

Reading Time: 2 minute

SCH Grand anunță cooptarea în echipa de management a lui Nicolae Iorgulescu, în poziția de Operational Manager. Postul, care este nou înființat în cadrul SCH Grand, vine să completeze echipa executivă, în vederea eficientizării resurselor, atât la nivelul proprietăților imobiliare, cât și în direcția resurselor umane, anunță compania.

Nicolae Iorgulescu este specializat în real estate și asset management și a lucrat în diferite companii care aveau în portofoliu proprietăți imobiliare – terenuri și clădiri – în România, Bulgaria, Ungaria și Elveția, fiind parte a unor echipe care au administrat în  total de peste cinci milioane de metri pătrați de active. Nicolae Iorgulescu a fost responsabil de optimizarea costurilor, în vederea maximizării valorii proprietăților, precum și de creșterea veniturilor operaționale. De-a lungul timpului, a deținut poziții în companii precum Alinso Group sau GE Money, divizie a General Electric Co.

Nicolae Iorgulescu a absolvit Facultatea de Construcții Civile Industriale și Agricole, din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, apoi a terminat un MBA la The Open University Business School of U.K. Pentru a-și completa specializările, acesta a finalizat un master în Studii Profesionale în Resurse Umane la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București.

Compania The Grand (Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL) este proprietarul celui mai important complex multifuncțional de lux din România, care include operațiunile hotelului JW Marriott Grand Hotel Bucharest, spațiul de birouri The Grand Offices, galeria comercială The Grand Avenue, centrul de sănătate World Class, The Grand Parking, precum și restaurantele și barurile JW Steakhouse, Cucina, Champions Sports Bar & Restaurant, Vienna Lounge, Pavillion și terasa de vară The Garden.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: