Companii Stiri

NNC Services se extinde într-un alt mare oraș din România

22/10/2019 < 1 min read

author:

NNC Services se extinde într-un alt mare oraș din România

Reading Time: < 1 minut

După cele două unități din București și Iași, la începutul lunii octombrie, NNC Services, compania de marketing pentru tehnologie, a deschis un nou birou în Cluj-Napoca.

Este cel de-al treilea birou de la noi din țară, NNC Services operând pe piețele din America de Nord și Europa prin intermediul birourilor din Boston și Varșovia. 

NNC Services oferă consultanță de marketing și management în Cluj de peste 7 ani. Acești clienți, potențialul crescut de recrutare a specialiștilor în marketingul digital alături de climatul profesionist al industriei IT&C în oraș au fost motivele care au prioritizat deschiderea unui nou birou în acest pol economic, sunt de părere reprezentanții companiei.

Totodată, noua locație din Cluj a fost posibilă prin valorificarea experienței unei echipe de trei consultanți SEO, condusă de Sorin Tufa, Managing Director cu o experienţă vastă în managementul campaniilor de Display, Pay-Per-Click și optimizare SEO.  

Până la finele lui 2020 NNC Services își dorește în Cluj Napoca o echipă de 10 specialiști în PPC, CRO și SEO care să dezvolte și să implementeze strategii de digital marketing pentru clienții locali cât și internaționali.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă