Marketing Stiri

Noaptea devoratorilor

3 nov. 2014 < 1 min

Noaptea devoratorilor

Reading Time: < 1 minut

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, eveniment care anul acesta are loc pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, are un nou site, www.devoratori.ro, dezvoltat in html5 si optimizat pentru dispozitive mobile de agentia Republika.

“Este al doilea an consecutiv cand Republika ramane partenerul ‘Noptii’ si se ocupa de comunicarea digitala cu publicul devorator, imaginand si redesenand, cu originalitatea caracteristica, proiectia online a unui eveniment eminamente offline”, a spus Dan Chisu, producatorul evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Pe langa conceptul celor 7 ore de program, show-uri muzicale si dezbateri, participantilor li se pregateste ceva, mai exact, o interactivitate deplina cu toti partenerii evenimentului

Devoratorii vor fi invitati sa guste noile delicii Milka Tuc si Milka Lu si sa le faca publicitate, inscriindu-si ideile proprii intr-o competitie de creatie. Castigatorul va primi un bilet dus-intors, cazare si pass de acces la un festival de publicitate.

Viziune, curaj, actiune, advertising la feminin sunt conceptele despre care va fi vorba in prezentarea colectiei de bijuterii “Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg”.

Comunicarea in timp real cu publicul va fi asigurata de Free Wifi by AnyMedia Group. Participantilor li se va asigura pe toata durata evenimentului accesul la routere Wi-Fi si instiintari prin SMS care anunta momentele cheie ale editiei.

Biletele pot fi cumparate de aici sau din  oficiile Postei Romane, din Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si din Magazinele Germanos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: