Stiri Tech

Noaptea startup-urilor la TechHub1 min

10/02/2015 1 min read

Noaptea startup-urilor la TechHub1 min

Reading Time: 1 minut

TechHub Buharest organizeaza un eveniment dedicat startup-urilor pe data de 25 februarie, in urma caruia acestea vor primi feedback din partea juriului. Echipele se pot inscrie la ”Demo Night” pana joi, 12 februarie, iar finalisti competitiei vor fi anuntati pe 16 februarie.

Evenimentul se adreseaza startup-urilor early stage in domeniul tehnologiei care au cel putin un prototip pentru produsul pe care il dezvolta. Finalistii vor urca pe scena TechHub Bucharest si vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului si a raspunde la intrebarile primite din audienta. La final, juriul va acorda doua premii speciale pentru cel mai bun startup si cel mai bun pitch.

Printre membrii juriului care vor evalua prezentarile echipelor se numara Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Madalina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE