Stiri Tech

Noaptea startup-urilor la TechHub

10 feb. 2015 < 1 min

Noaptea startup-urilor la TechHub

Reading Time: < 1 minut

TechHub Buharest organizeaza un eveniment dedicat startup-urilor pe data de 25 februarie, in urma caruia acestea vor primi feedback din partea juriului. Echipele se pot inscrie la ”Demo Night” pana joi, 12 februarie, iar finalisti competitiei vor fi anuntati pe 16 februarie.

Evenimentul se adreseaza startup-urilor early stage in domeniul tehnologiei care au cel putin un prototip pentru produsul pe care il dezvolta. Finalistii vor urca pe scena TechHub Bucharest si vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului si a raspunde la intrebarile primite din audienta. La final, juriul va acorda doua premii speciale pentru cel mai bun startup si cel mai bun pitch.

Printre membrii juriului care vor evalua prezentarile echipelor se numara Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Madalina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: